3. lokakuuta 2011

Musikantteja joulubaaliin

Joulubaali sen kuin lähestyy, ja odottavainen jännitys lepattaa jo vatsassa! Aion edelleen lainata Fredrikan vaaleansinistä silkkipukua tanssiaispuvukseni, mutta päivän markkinoille olen suunnitellut lämpimämpää asua, joka pitäisi minut suojassa Wiaporin raaoilta talvituulilta.

Mitään en niin kovasti odotakaan kuin illan tanssiaisia! Pitkästä aikaa pääsen tanssilattialle hymyilevien ihmisten seuraan. Viikottaiset tanssiharjoitukset monsieur de Champneyn opissa paronin ja paronittaren luona ovat olleet oikein hyvä tapa pitää tanssinjanoni kurissa ja samalla rakastua yhä syvemmin uusiin, jännittäviin tansseihin.

Viime torstain käytin kopioimalla tanssikappaleiden nuotteja soittajillemme. Saimme houkuteltua heidätkin lähtemään joulubaaliin soittimet muassaan, ja tämän kunniaksi ajattelin lahjoittaa heille muutaman tanssin nuotit, jotta he voivat soittaa iloksemme myös baalissa. Nyt meillä on paronittaren, Fredrika-mamsellin ja serkku Karoliinan kanssa edessämme melkoiset talkoot, jotta saamme koko seurueelle, myös miehille, soveliasta päällepantavaa. Meidän pitäisikin lähiaikoina kokoontua yhteen, jotta pääsisimme käsiksi urakkaamme.

Ajattelin myös kirjoittaa Tukholmaan, josko he ystävällisesti voisivat lähettää meille heidän tanssinuottejaan ja kertoa matkasuunnitelmistaan. Tahtoisimme piakkoin tietää, kuinka suuri seurue heitä on lahden yli saapumassa joulunavajaisia kanssamme juhlistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti